Home         Blog         Portfolio         Profiel         Webshop         Reisverslagen            Gastenboek         Links

 

 

 

 

 

 

 

Webshop
 

Digitaal foto´s en canvasses bestellen
Een foto aan de wand laat u in stilte genieten en verbazen, een intiem portret van een Ree of een wijds landschap. Waarom een kuntwerk van een kunstenaar die zich door de natuur laat inspireren aanschaffen terwijl u met een natuurfoto aan de wand de natuur zelf in huis haalt? Een selectie staat in de ondertaande galerijen. Heeft u een andere foto gezien dan kunt u contact opnemen per e-mail.

Lezingen
Ga mee op reis naar de verre uithoeken van Polen, ongerept IJsland of laat u verbazen door de schoonheid van onze eigen Nederlandse natuur. Een lezing duurt twee maal drie kwartier waarin circa 200 adembenemende beelden de revu passeren met verhalen over de onderwerpen, gebieden of het verhaal achter de totstandkoming van een foto. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen per
e-mail.

+ The Atlantic Odyssey
Een zesweekse zeereis van Antarctica naar de Kaapverden waarbij de meest geisoleerde eilanden worden bezocht terwijl woeste oceaangolven worden getrotseerd in het domijn van albatrossen, stormvogels, pinguins, walvissen en dolfijnen.
+ Polen, nog wild en ongerept
Van de bergen in het zuiden door de oerbossen in het oosten en via de moerassen van de Biebzra naar het noorden waar Zeearenden het luchtruim domineren.
+ IJsland, het land van vuur en ijs
Hoe een land je in zijn greep houdt door de betoverende schoonheid van gletchers, ijsmeren en licht waar Noordse Sterns dansen in strijd met de woeste onderwereld waar helse kleuren domineren en Jagers slachtoffers uiteen scheuren.
+ Made in Holland
Waar paradijsjes verscholen liggen tussen oprukkende bebouwing, dieren in de vroege uren ongestoord nog wild kunnen zijn en waar schoonheid in kleine details te vinden is

Cursussen
Speciaal voor bibliotheken en fotoclubs heb ik educatieve cursussen samengesteld. Deze cursussen gaan dieper in op de technieken van fotograferen. Aan de hand van de beelden vertel ik over de totstandkoming van een geslaagde foto waarin licht, compositie en camerainstellingen centraal staan. Deelnemers kunnen hun foto´s per e-mail versturen en een selectie wordt aan het eind van de lezing besproken. Een cursus duurt anderhalf tot twee uur. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen per
e-mail. De volgende thema's kunnen per cursus worden besproken:

+ Landschapfotografie
Wat komt er nu kijken bij het maken van een goede landschapfotografie. Licht, compositie, lijnen en veel meer aspecten komen aan bod tijdens deze lezing.

+ Macrofotografie
Macrofotografie is een toegankelijk onderwerp, zodra je de deur uit stapt met de juiste spullen kan je al beginnen met macrofotografie maar hoe krijg je die close-up van die spin of dat abstracte beeld van het bevroren plasje ijs?
+
Wildlifefotografie
De natuur laat zich niet leiden, zoogdieren en vogels al helemaal niet. Het zijn geen modellen die je kan vragen even de andere kant op te kijken. Toch kan je met bepaalde truken en kennis goede wildlifefoto's maken, hoe? Het geheim komt tijdens deze cursus aan bod.
+
Foto ver- en bewerking
Na een succesvolle dag fotograferen of vakantie kom je terug met een kaart vol foto's. Allemaal in een map stoppen kan maar al gauw ben je het overzicht kwijt. Tijdens deze cursus zullen we in meerdere stappen het opzetten van een archief, benoemen van foto's en het bewerken van foto's bespreken. Deze cursus kan algemeen worden besproken in een dagdeel of over drie verschillende momenten waardoor er meer ruimte is voor vragen, discussies en om dieper op het onderwerp in te gaan.

Workshops & Fotoreizen
Natuurlijk leer je veel van internetforums en het lezen van boeken en tijdschriften maar waarom niet op een dag pad met een ervaren fotograaf
 in een natuurgebied of mee op een meerdaagse reis naar het buitenland? Samen met Inezia Tours heb ik workshops van een dag of een heel weekend gepland waarin landschapfotografie, macrofotografie en vogelfotografie centraal staat. In het veld krijgt u tips en kunt u al uw vragen stellen om zo direct uw fototechnieken te verbeteren. Een fotoreis heeft vele voordelen:
+ U gaat op pad met een ervaren natuurfotograaf;
+ Een gids brengt u naar plekken die u nooit zou hebben gevonden;
+ Overdags kunt u vragen stellen en tips direct in de praktijk toepassen;
+ 's Avonds bespreken we de foto's of wordt er een lezing gegeven;
+ Beleeft u een fantastische reis met mooie foto's
waar u nog lang van zult genieten;
+ Veel deelnemers houden er nieuwe vriendschappen aan over.

Interesse? Kijk dan hier voor de geplande workshops & fotoreizen